Frakt

Om vi har produktene på vårt lager i Norge blir de fleste bestillinger sendt ut samme dag som en bestilling er plassert, sålenge bestillingen er plassert før 14:00. Normal frakttid er fra 1-5 dager, avhengig av fraktmetode.

Om det er bestillingsvarer fra våre leverandører i Kina/Hong Kong/Taiwan, er forventet leveringstid fra leverandør til vårt lager rundt 1 uke fra mottatt bestilling.

SK Mining tilbyr flere ulike fraktalternativer med varierende transporttid og kostnad.

*PostNord*: er som oftest rimeligere og tilbyr levering til hentested eller hjemlevering. Vanlig leveringstid er rundt 1-3 dager. (av og til 1 dag, ofte 2 dager, sjeldnere 3)

*Bring*: er som oftest noe dyrere enn PostNord men tilbyr gjennomsnittlig raskere leveringstider enn PostNord når det er snakk om pakker til hentested og hjemlevering. Ved pakker til postkasssen tar det vanligvis 3-4 dager fra bestilling til levering.

*DHL Express*: er dyrere men tilbyr veldig rask frakt i hele Norge, i de aller fleste tilfellene er produktet levert dagen etter DHL henter pakkene. _OBS!_ Innleveringsfrist er klokken 10:00 med DHL, bestillinger må plasseres dagen før om det skal være med på opphenting.

Ved bestillinger på ASIC minere fra våre leverandører i utlandet har vi en av de raskeste leveringstidene i Norge. Fra bestilling er plassert og betaling er mottatt tar det rundt 1 uke til maskinen(e) er på vårt lager og vi kan sende videre til deg som kunde.

For maskiner på rundt 10KG med verdi på 50,000 kroner ligger pris på rundt 1900 kroner inkl mva for frakt og forsikring til oss. Frakt til deg som kunde vil koste rundt 2-300 kroner inkl mva, og tar rundt 1-3 dager.

Bestilling

Vi forstår at du ønsker å kansellere bestillingen din. Er bestillingen sendt/levert allerede, eller har du nylig plassert den og ønsker å kansellere før den sendes?

Sålenge bestillingen ikke er sendt enda kan vi selvsagt endre din bestilling. Forklar hva du ønsker å endre, om du ønsker å legge til eller å fjerne enkelte produkter fra din eksisterende bestilling.

Vær obs på at om du ønsker å legge til flere produkter i din bestilling må betaling mottas før vi sender noe som helst av din bestilling, dette på grunn av vår risiko - vi gir sjeldent kreditt direkte.

På grunn av sikkerhetssyn vil vi sende deg en e-post i etterkant for å bekrefte at du ønsker disse endringene.

Hvis et produkt du har mottatt er ødelagt i transport, ta kontakt med oss her så skal vi se videre på saken. Ta også bilder av hvordan produktet ser ut og hvorfor du mener produktet er ødelagt og send til oss slik at vi får vurdert raskere og mer presist.

Du kan også sende oss en e-post på salg@sk-mining.no.

Vi støtter flere ulike betalingsmetoder, for eksempel Vipps, Klarna og PayPal. For øyeblikket kan vi ikke akseptere betaling med kryptovaluta på grunn av juridiske forpliktelser, men vi jobber med en løsning på dette.

Om du betaler med bankoverføring kan vi tilby rabatt på 2% på hele kjøpesummen; da betaler du på forhånd hele kjøpesummen til vår bedriftskonto.

Vi opererer med angrerett som de aller fleste norske nettbutikker. Angrerett hos oss gjelder i 14 dager fra levering.

Vær obs på at om du skal melde angrerett må dette informeres om skriftlig på mail til salg@sk-mining.no.

Vi tilbyr ikke angrerett på enkelte produkter; på de produktene dette gjelder står dette i produktbeskrivelsene. Som oftest gjelder dette dyrere produkter som skjermkort, prosessorer eller ASIC minere.

Hvis varene som er bestilt ikke returneres innen 14 dager fra vi har mottatt og godkjent returen anser vi at angreretten ikke lenger er gyldig, og returen aksepteres ikke med mindre vi skriftlig gir beskjed om dette.

Vi er stolte av å tilby produkter av kvalitet, og vi jobber bare med leverandører som produserer eller leverer produkter av høy kvalitet.

Skulle et produkt ikke lenger fungere og er innenfor garantiperioden ber vi deg ta kontakt med oss på mail: salg@sk-mining.no der du inkluderer ditt ordrenummer, så skal vi hjelpe deg videre.

På skjermkort og andre elektronikk-produkter er vanlig garanti 3 år. På ASIC minere og andre produkter for næringsdrivende vil garanti- og reklamasjonsfristen være betydelig redusert, men dette står beskrevet i produktbeskrivelsen.

Hvis du ønsker å plassere større bestillinger på noen av varene våre tilbyr vi ofte rabatter.

Send oss en melding her på chat hvilke produkter du ønsker å kjøpe og hvor mange, så kan vi skreddersy et tilbud til deg. Vær obs på at rabatter ikke gis ut med mindre det er snakk om større volum på produktene.

F.eks. er 40/50 risere en større mengde, mens 10stk ikke kvalifiserer for rabatt. Vi gir rabatter på de aller fleste av produktene våre, men dette må avtales særskilt av oss først :)

Vi prøver å operere med de laveste prisene på markedet. Hvis du finner priser som er lavere enn oss på markedet skal vi prøve å matche prisen så godt vi kan. Send oss en melding så skal vi se hva vi kan gjøre med prisen.

Telefon

(08-16): 46 86 00 00

E-post

(08-23): salg@sk-mining.no