Oppdatering angående 6600xt skjermkortene

Leser Oppdatering angående 6600xt skjermkortene 4 minutter

Kjære kunder hos SK Mining. 


Flere av dere har ønsket en oppdatering på skjermkortene og har vært svært spente på levering av disse. Vi i SK Mining har alltid forholdt oss til hva våre leverandører informerer oss om angående leveringstider og status på våre bestillinger, og vi jobber som alltid med å være en seriøs og pålitelig aktør i Norge.


SK Mining har lagt inn en bestilling på et stort antall skjermkort hos en mellom-leverandør vi trodde var pålitelig. Det viser seg nå at mellomleverandøren har oppgitt feilaktige opplysninger til SK Mining i hele prosessen. Dette har gått utover du som kunde, i tillegg til vårt rykte som en pålitelig leverandør av mining utstyr, og dette er naturligvis noe vi ikke tar lett på.


Vi har funnet ut - etter en grundig undersøkelse - at mellomleverandør har prøvd å få oss til å betale for mye og samtidig legge selve bestillingen på seg selv i stedet for oss, slik at vi ikke skulle få kortene. Mandag denne uken (06.12) ble dette oppdaget og vi tok med en gang kontakt med distributør direkte angående denne bestillingen, og vi har funnet ut at alle forsinkelsene som har fremstått i prosessen skyldes at vår mellomleverandør ikke har gjort sin del av jobben og avtalen som ble inngått av oss begge.


Vi jobber nå med en løsning rundt leveranse av disse skjermkortene til oss direkte, og vil få endelig svar denne uken hvordan det går til. Foreløpig vet vi at én av følgende ting kommer til å skje:

  1. A) Skjermkortene blir levert til oss, men ikke før i tidlig januar da fristen for å få de levert i desember har gått ut (som følge av manglende betaling innen fristen)
  2. B) Bestillingen blir kansellert av mellomleverandør som fører til at vi ikke får tilsendt skjermkortene som først avtalt

Uansett hva som skjer videre nå, vil vi holde deg oppdatert om situasjonen underveis, og må oppriktig beklage til alle kunder som har lagt inn en bestilling hos oss der leveringstiden har blitt dyttet frem og tilbake hele tiden. Vi forsikrer deg om at vi alltid har referert til hva vår mellomleverandør har opplyst oss om hele tiden, og trodde dette var riktige opplysninger. Vi skal selvfølgelig sørge for at noe som dette ikke gjentar seg i fremtiden.

Vi tilbyr derfor du som kunde to alternativer når det gjelder din bestilling hos oss; om du velger å vente til tidlig januar på levering av skjermkortene (såfremt dette blir bekreftet av distributør denne uken), vil vi tilby vår innkjøpspris direkte fra distributør - altså vi vil ikke ta noe fortjeneste på skjermkortene når de blir levert. 


Det andre alternativet er at bestillingen du har lagt inn må avbestilles da vi ikke vil få skjermkortene levert til oss. Så snart vi har fått bekreftelse fra distributør og mellomleverandør hva som skjer videre vil vi legge ut en ny oppdatering om denne situasjonen.


Igjen må vi bare beklage for de falske forhåpningene som har kommet som resultat av feilaktig informasjon fra vår mellomleverandør. Så snart situasjonen er oppklart kommer vi i SK Mining til å vurdere ulike tiltak mot leverandør som følge av alt styret, avhengig av hva resultatet på situasjonen blir.


Ønsker du å avbestille ber vi deg ta kontakt med oss på salg@sk-mining.no - så får vi gjort det uten noen problemer. Har du spørsmål kan du også selvfølgelig ta kontakt med oss.