Kryptoguiden! - SK Mining

Krypto har alltid fascinert oss, og blockchain teknologien bak er utrulig spennende å lese og høre om. På grunn av denne interessen valgte vi å starte med mining og lære meir om krypto. Her vil vi kort gå igjennom hva krypto, blockchain og mining er og hvordan du kan starte.

Hva er egentlig krypto?

Krypto er desentraliserte digitale valutaer, som ikke kontrolleres av nasjonale sentralbanker eller andre finansielle institusjoner. Dette er en av grunnene til at kryptovalutaer blir stadig mer populære i som en slags sikring mot inflasjon og tap av tilliten til statskontrollerte valutaer.

Hva er blockchains?

Blockchains er egentlig en slags distribuerte databaser der ingen individuelle noder kontrollerer nettverket, og der alle nodene i nettverket har tilgang til den samme informasjonen, og sjekker at denne er rett. Dette resulterer i et veldig robust nettverk der mange noder kan fjernes, ødelegges eller korrupteres uten at nettverket ødelegges.  

Hva er mining?

Kryptomining er utvinning av kryptovaluta ved å bruke datakraften sin. Kryptovaluta sikrer nemlig hele nettverket sitt ved bruk av kryptografi, og en viktig del av å sikre integriteten til blockchainen på er ved å bruke så mye datakraft som mulig til å verifisere transaksjoner som skjer på blockchainen ved å la brukere kjempe om å løse de kryptografiske oppgavene.I praksis fungerer kryptomining ved at man kjører et dataprogram på datamaskinen sin. Da bruker man enten prosessoren eller grafikkortet til å løse kryptografiske oppgaver, og er på denne måten med på å drifte blockchainen. Samtidig får de som korrekt løser den kryptografiske oppgaver en belønning i form av kryptovaluta, og det er slik kryptomining fungerer.

Hvordan kan du starte?

Det som er så fint med kryptovalutta og mining er at det er en lav terskel for å starte. Kryptovalutta kan man enkelt kjøpe og trade via nettsider som coinbase, binance og andre kryptomeglere. Det er veldig lett å investere penger i ulike prosjekter via dei nevnte meglerene, så dersom du vil starte med investering i kryptovalutta er det viktig å hugse på at man bare skal investere det man har råd til å tape. Det er viktig å lese seg opp på de ulike kryptovaluttaene slik at man ikke kjøper noe "shitcoins" som ikke har en bra teknologi bak seg.

SK Mining har det du trenger!

Dersom man vil starte med mining er det bare å få opp datakraft, og koble det på nettverket til kryptoen du vil mine. Dersom du er interessert i dette vil det være lurt å sjekke ut guiden vår for mining av kryptovalutta. Når du har lest guiden er det bare å kontakte oss for eventuelle spørsmål og for kjøp av maskiner for mining. Vi har alt av utstyr du trenger, enten det skulle være gpu mining eller asic mining. Så har vi konkurranse billige priser og vil mer enn gjerne hjelpe deg å starte opp din kryptoinvesterings drøm!